>

Branding project
ter Maten

Klant

Jolanda ter Maten
Blockchain expert

Expertises

Strategie
Positionering
Art direction
Logo design
Graphic design
Webdevelopment

Doel en missie project

In dit project was het doel om Jolanda te voorzien van een merkidentiteit die spreekt en haar visie uitbeeld. In het begin stond er alleen een personalbrand. Dit hebben wij vertaald naar een tijdloos branddesign.

Spreekster over blockchain.

Blockchain spreekster

Haar doel is om een positieve boodschap aan de mensen over te brengen over blockchain en de mensen bewust te maken. Over wat voor positieve veranderingen blockchain heeft gebracht en nog kan gaan brengen in de toekomst. Dit zijn de kernwaarden die leidend waren in het design proces.

Een persoonlijk merk

Een persoonlijk merk

Het merk moest zo dicht mogelijk bij Jolanda staan. Daarom hebben wij haar initialen en lievelingskleuren gecombineerd met de boodschap die ze overbrengt. Namelijk kennisdelen en mensen ontmoeten.

Onthul logo
background brush

Een custom BMC

Een custom BMC

Doormiddel van uitgebreide strategiesessies hebben wij haar business gepositioneerd. Ter Maten heeft nu een helder, overzichtelijk en interactief business model dat haar bezoekers kan overtuigen.

Door de kritische vragen die gesteld zijn, is mijn bedrijf naar een nieuw niveau getild! Met als resultaat een strak merk.

Jolanda ter Maten

Ons verhaal

Ons verhaal

Ontdek onze methodiek. Dit is het
verhaal wat wij wat wij keer op
keer toepassen.

Ontdek