>

Branding project
Meubelbaas

Klant

Meubelbaas
Meubelzaak in industriële meubels

Expertises

Positionering
Branding
Logo design
Graphic design

Project doel

De mannen van Meubelbaas zijn hard gegroeid. Tot een punt dat ze ontdekten dat hun merk niet volwassen genoeg was. Wij zijn samen met Meubelbaas om tafel gegaan om terug te gaan naar de basis. We hebben solide kernwaarden neergezet waar we een heel merk omheen gebouwd hebben. Een logo, complete huisstijl en styleguide.

De meubelzaak met een innovatief concept.

De meubelzaak met een innovatief concept.

De baas in meubelverkoop in Apeldoorn. Een fris concept waardoor er moderne meubels voor een lage prijs verkocht worden. Verkopen worden voornamelijk via de webshop gedaan. In Apeldoorn staat de showroom die één dag per week open is om kosten te besparen. Zo is de showroom niet onnodig open en kan er efficiënt verkocht worden.

Een merk dat staat.

Een merk dat staat.

Een nieuwe identiteit die moet kloppen met het verhaal. Dit is een breakdown van het logo. Het logo is opgebouwd uit de initialen van de naam en stoelen die aangeschoven zijn.

De look and feel

De look and feel

Een merk dat zich met een ontdeugende en open toon uit. Dit is allemaal vastgelegd in het brandboek. Hierin staat logo gebruik, typografie gebruik, huisstijl gebruik en toon gebruik.

background brush background brush
Studio Basalt heeft enorm veel waarde toegevoegd aan mijn bedrijf. Er is een sterke visuele identiteit neergezet!

Mathe Booij | Meubelbaas

Ons verhaal

Ons verhaal

Ontdek onze methodiek. Dit is het
verhaal wat wij wat wij keer op
keer toepassen.

Ontdek