>

Branding en maatwerk website
Olivijn

Klant

Olivijn
Website hosting en onderhoud

Expertises

Strategie
Positionering
Branding
Digital design
Web development

Project doel

Olivijn hebben wij van een concept tot een compleet merk uitgewerkt. Duidelijke kernwaarden, eigen logo, huisstijl, USP en als kers op de taart een maatwerk website. In dit project zijn wij door een uitgebreid branding proces heengelopen. Dit was de leidende draad voor alle producten die uitgewerkt zijn. Ontdek meer door verder te scrollen.

Olivijn. Meer dan hosting. Hosten en nooit meer naar omkijken.

Olivijn. Meer dan hosting. Hosten en nooit meer naar omkijken.

Hosting maar dan zonder zorgen. Zorgeloos hosten noemen ze dat bij Olivijn. Een service waarbij de website gehost en onderhouden wordt. Back-ups die regelmatig draaien, content die wordt beheerd en updates die regelmatig gedaan worden zijn de standaard. Kortom een compleet pakket waardoor de klant niet meer naar de website hoeft om te kijken.

background brush

Een merk dat staat.

Een merk dat staat.

Een nieuwe identiteit die moet kloppen met het verhaal. Dit is een breakdown van het logo. Olivijn is het dochterbedrijf van Studio Basalt. Basalt is een gesteente dat bestaat uit Olivijn kristallen. Dit is het leidende concept voor de naam en het logo.

Een maatwerk website.

Een maatwerk website.

Een maatwerk website waarin de diensten met het perfecte verhaal gepresenteerd worden. Onze copywriters hebben een sterk verhaal neergezet. Waar wij vervolgens een strak design om heen gebouwd hebben.

Als copywriter is het fijn samenwerken met Studio Basalt! We hebben samen een fantastische website voor Olivijn gecreƫerd.

Willy van Essen | Olivijn

Ons verhaal

Ons verhaal

Ontdek onze methodiek. Dit is het
verhaal wat wij wat wij keer op
keer toepassen.

Ontdek