>

Maatwerk website
Safehaven

Klant

The Safehaven Project
Shortfilm over oorlogskinderen

Expertises

Strategie
UX Design
UI Design
Web development

Project doel

Voor The Safehaven Project hebben wij een bijzondere website neergezet. Safehaven is een shortfilm die een verhaal over twee oorlogen kinderen verteld. Deze website vertelt het verhaal om de film heen. Het doel is om indruk te maken op de bezoeker, zodat zij het gaan delen.

Een project met een bijzondere missie.

Een project met een bijzondere missie.

The Safehaven Project is een initiatief van studenten van de Nederlandse Film Academy. Het doel van de makers is om de doelgroep te laten beseffen hoe groot het probleem is, om vervolgens gezamenlijk een ‘SafeHaven’ te creëren voor deze oorlogskinderen. Hierin bieden ze meerdere opties aan om het project te steunen die bestaan uit het delen van het verhaal, het ondertekenen van een petitie en het doneren naar Save The Children.

Een website die draait om storytelling en ervaring.

Een website die draait om storytelling en ervaring.

Deze website is een verlengstuk van de shortfilm. Een website die van hetzelfde niveau storytelling is en de bezoeker meeneemt door het verhaal. Met als ultiem doel het verspreiden van het project.

onthul designs
background brush

Actie ondernemen.

Actie ondernemen.

Als de bezoeker het verhaal eenmaal heeft gelezen, is het tijd voor actie. Na verschillende brainstormsessies zijn er drie manieren ontstaan om bij te dragen aan het project. Deze opties zijn hiernaast te zien.

Studio Basalt heeft mij zo goed geholpen! Mijn business heeft vorm gekregen en is hard gaan groeien.

Jesse van der Pluijm | Safehaven

Ons verhaal

Ons verhaal

Ontdek onze methodiek. Dit is het
verhaal wat wij wat wij keer op
keer toepassen.

Ontdek